reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Palancıoğlu, vatandaşlara aşure ikram etti

Palancıoğlu, vatandaşlara aşure ikram etti

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, paylaşmanın ve dayanışmanın simgesi ‘Aşure Günü’ dolayısıyla cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram ederek, günlerini tebrik etti.

KAYNAK: İHA

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, paylaşmanın ve dayanışmanın simgesi ‘Aşure Günü’ dolayısıyla cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram ederek, günlerini tebrik etti.

Aşure Günü’nün tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni eden Doç. Dr. Palancıoğlu, "Melikgazi olarak Aşure Günü’nün bizlere hatırlattığı birlik ve beraberlik duygularını en güzel şekilde yaşıyor, muhabbetimizi el birliğiyle pekiştirmeye devam ediyoruz. Cuma namazı sonrası Hunat Cami'de Aşure günün manevi huzurunu yaşatmak adına vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Muharrem ayı ve Aşure Günümüz birliğin, dirliğin ve beraberliğin devamına vesile olsun. Muharrem ayı Müslümanlar için dini, tarihi ve kültürel açıdan birçok mesaj barındıran önemli bir zaman dilimidir. Bende bu vesile ile Aşure Günü’nü tebrik eder, tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...