reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Milli Şairin Şiirini Ezbere En Güzel Okumak İçin Ter Döktüler

Milli Şairin Şiirini Ezbere En Güzel Okumak İçin Ter Döktüler

Sivas’ta, "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ezbere şiir okuma yarışması düzenlendi.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas’ta, "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ezbere şiir okuma yarışması gerçekleştirildi.

Sivas İl Müftülüğü Toplantı Salonunda ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada öğrenciler Mehmet Akif Ersoy’un kaleme aldığı şiir ve Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen şiirlerden birini seçerek sahnede ezbere en güzel şekilde okuyabilmek için ter döktü.

İl Müftü Yardımcısı Behçet Koçak’ın komisyon başkanlığında Sivas Merkez Asım Şahin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Sevda Özkars, Din Hizmetleri Uzmanı Kahraman Karaçam ve Vaiz Şule Karayaka’nın değerlendirmesi sonucunda, Şehit Adnan Saka Ortaokulu öğrencisi Elif Şahbaz birinci, Başöğretmen Ortaokulu öğrencisi Beril Baran ikinci, Şehit Cüneyt Erkan Ortaokulu öğrencisi Rabia Eylül Çağlar ise üçüncü oldu.

Yarışma sonunda derece giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...