reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Melikgazi'ye Yeni Bir Aile Sağlığı Merkezi Kazandırılıyor!

Melikgazi'ye Yeni Bir Aile Sağlığı Merkezi Kazandırılıyor!

Melikgazi Belediyesi, Selçuklu Mahallesi sakinlerinin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak için önemli bir adım attı. Hayırsever iş birliğiyle hayata geçirilen Mürüvvet-Sadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlanmak üzere.

KAYNAK: İHA

Öncü sağlık hizmetleriyle gündemden düşmeyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; Selçuklu Mahallesi’nde hayırsever iş birliği ile hayata geçirecekleri “Melikgazi Belediyesi Mürüvvet-Saadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi”nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu.

Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bölgeye sağlık hizmeti sağlamak için harekete geçen Başkan Palancıoğlu, vatandaşlar tarafından merakla beklenen aile sağlığı merkezinin kısa zaman içerisinde tamamlanarak açılışının yapılacağını belirtti.

Vatandaşların kendi mahallelerinde sağlık hizmeti almalarını sağlamak için rekor sayıda aile sağlığı merkezini Melikgazi’ye kazandıran Başkan Palancıoğlu, yeni projelerin tamamlanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları ifade etti;

"Melikgazi’mizde hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik projeleri hayata geçiyoruz. Hizmet aşkı, belediyecilik sanatıyla vatandaşlarımızın yüzünde tebessüm olmak için gayretle çalışıyoruz. Eğitim alanında, sağlık alanında, sosyal-kültürel alanlarda ve birçok alanda birbirinden değerli yatırımları ilçemizle buluşturuyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın kendi mahallelerinde sağlık hizmeti almalarını sağlamak için butik tarzda aile sağlığı merkezleri yapıyoruz. Böylece vatandaşlarımız, ulaşım sıkıntısı olmadan, kendi aile hekiminden kolaylıkla sağlık hizmeti alabiliyorlar. Farklı mahallelere kazandırmayı amaçladığımız aile sağlığı merkezlerimizin sayısı 15’i geçti. Selçuklu Mahallemizde Melikgazi Belediyemiz ve hayırsever iş birliği ile hayata geçireceğimiz Melikgazi Belediyesi Mürüvvet-Saadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımında sona geldik. Zemin ve 1 kattan oluşan aile sağlığı merkezimiz 5 hekim kapasiteye sahip olup içerisinde muayenehaneler, tıbbi müdahale odası, aşı odası ve bebek izleme, gebe takip odası, laboratuvarlar yer alıyor. İnşallah kısa zaman içerisinde açılışını hep birlikte yapacağız. Melikgazi’ye değer, diyoruz; yılmadan yorulmadan projelerimizi hayata geçiyoruz. Melikgazi’mize ve Kayseri’mize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. Vatandaşlarımız için önemli projelere imzamızı atmaya devam edeceğiz"

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...