reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Gündem Melikgazi'nin Akıl Küpleri LGS ve YKS Hazırlığında Öğrencilerin Vazgeçilmezi Oldu!

Melikgazi'nin Akıl Küpleri LGS ve YKS Hazırlığında Öğrencilerin Vazgeçilmezi Oldu!

Eğitime verdiği kesintisiz destekle öne çıkan Melikgazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Akıl Küpü Kütüphaneleri, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonundaki öğrencilerin en çok tercih ettiği adresler arasında yer alıyor.

KAYNAK: İHA

Eğitimin en büyük destekçilerinden biri olan Melikgazi Belediyesi’nin Akıl Küpü Kütüphaneleri Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Akıl Küpü Kütüphanelerinin öğrencilere sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma imkânı sunduğunu ve bundan dolayı da ilginin oldukça fazla olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu;

"İlçemizde yer alan tüm kütüphanelerimizden istifade eden büyük bir öğrenci kitlemiz var. Kütüphanelerimizde grup çalışma ofisleri, özel çalışma odaları ve kafeteryasıyla hizmet vermesi gençlerimizin tercih sebepleri arasında bulunuyor. Bu anlamda öğrencilerimiz de kütüphanelerimizden dolu dolu istifade ediyorlar. Gençlerimiz burada hem sosyalleşiyor hem de keyifle ders çalışıyor. Kütüphanelerimizin yoğun kullanılması bizleri de çok mutlu ediyor. Melikgazi’de öğrencilerimizin ve hemşehrilerimizin kitaba ulaşması, konforlu, rahat ve nezih ortamlarda ders çalışması için kütüphanelerimizi yaygınlaştırdık. Birçok mahallede hayata geçirdiğimiz kütüphanelerimizin sayısı 15’i buldu. Huzurlu ve güvenli ortamda ders çalışma ve her türlü kitap imkanı sağlayan kütüphanelerimiz öğrencilerin vazgeçilmez ders çalışma alanı oldu. Haziran ayında yapılacak olan LGS ve YKS için öğrencilerimiz kütüphanelerimizde yoğun bir şekilde çalışıyor. İnşallah hiçbir öğrencimizin emekleri boşa gitmez ve gençlerimiz ülkemizin gelişimine katkı sağlar. Geleceğimiz için çok önemli olan gençlerimize, belediye olarak birçok alanda destek oluyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye ancak eğitimli, donanımlı ve okuyan bir nesilden geçiyor. Bu bakımdan bizler de gençlerimizin gelişmesi için onlara yeni okullar, kütüphaneler yapmaya devam edeceğiz"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...