reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Melikgazi'den Sağlık Atağı: Şirintepe ve Selçuklu'ya Modern Aile Sağlığı Merkezleri Geliyor

Melikgazi'den Sağlık Atağı: Şirintepe ve Selçuklu'ya Modern Aile Sağlığı Merkezleri Geliyor

Şirintepe ve Selçuklu Mahallelerinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen iki yeni aile sağlığı merkezinin çevre düzenlemesi, peyzaj ve otopark çalışmaları hızla başladı.

KAYNAK: İHA

Melikgazi Belediyesi; vatandaşlara daha sağlıklı ve konforlu hizmet sunulması amacıyla Şirintepe ve Selçuklu Mahallesinde yapımında sona gelinen 2 sağlık merkezinin çevre düzenleme, peyzaj ve otopark çalışmalarına başladı.

İlçede sağlık yatırımlara verilen değer kadar etrafının çevre düzeni, ağaçlandırması, peyzaj çalışmasıyla daha estetik ve kullanışlı bir hale gelmesi için çalıştıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu;

"Melikgazi’de önce sağlık diyerek birçok mahallemizde aile sağlığı merkezi hayata geçirdik. Hemşehrilerimizin sağlığı ve mutluluğu bizim için her şeyden daha önemli. Melikgazi Belediyesi olarak ilçemize 5 yılda 15 adet aile sağlık merkezi kazandırmıştık. İhtiyaca göre yeni sağlık merkezleri de yapıyoruz. Vatandaşlarımızın Aile Sağlığı Merkezlerinde huzurlu ve güvenilir bir şekilde hizmet alabilmeleri için yaptığımız aile sağlık merkezlerinin çevre düzenleme çalışmalarını da yapıyoruz. Bu kapsamda Şirintepe Mahallemizde büyük bir ihtiyacı giderecek olan Fatma-Halit Çataloğlu ve yine Selçuklu Mahallemizde büyük bir bölgeye hizmet verecek olan Mürüvvet-Sadettin Türkkan Aile Sağlığı Merkezinde çalışmalar başladı. Halkımıza hizmet edecek bu önemli sağlık merkezlerinin sadece iç değil, dış çevresinin de nitelikli, sağlıklı ve güvenli olması bizim için önemli. Bu nedenle çevre düzenleme çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Çevre düzeni çalışmalarımızın içinde bazalt taş yapımı, yaya yolu, otoparkları, ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmaları yer alıyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra peyderpey sağlık merkezlerimizin açılışını yapacağız. Mesai arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...