reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Melikgazi'de Ev ve İşyeri Sahibi Olma Fırsatı! %25 Peşinat ve 36 Ay Taksit İmkanı ile İhale!

Melikgazi'de Ev ve İşyeri Sahibi Olma Fırsatı! %25 Peşinat ve 36 Ay Taksit İmkanı ile İhale!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir ve Battalgazi Mahalleleri'nde bulunan 27 daire ve 2 iş yerini ihaleyle satışa sunuyor. İhale, 17 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00'te Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek.

KAYNAK: İHA

Melikgazi Belediyesi; 27 adet daire ve 2 adet iş yeri için yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ihale gerçekleştirecek.

Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan Kazım Karabekir, Anbar Mahallesi’nde 27 adet daire ve Battalgazi Mahallesi’nde 2 adet iş yeri için 17 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00’te Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda açık teklif usulüyle ihale düzenleyecek.

İhale detaylarına ilişkin açıklamada bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları söyledi;

"Melikgazi Belediyesi olarak siz değerli hemşehrilerimize birçok projeyi kazandırıyoruz. Bu çerçevede kentsel dönüşüm de Melikgazi Belediyesi’nin en kuvvetli olduğu, en başarılı projelerin uygulandığı yerlerden birisi. 6 farklı bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları yürütüyoruz ve bu kapsamda ürettiğimiz dairelerin bir kısmını da siz değerli hemşehrilerimize sunuyoruz, satıyoruz. 17 Temmuz 2024 Çarşamba günü 27 adet daire ve 2 adet dükkandan oluşan bir ihale ile yine sizlerin karşısındayız. Eğer daire sahibi olmak isteyen kardeşlerimiz varsa bu fırsatı kesinlikle kaçırmasınlar. Faizsiz, 36 ay eşit taksit ödemeli, artış olmadan, yüzde 25 peşinatla daire sahibi olmak isteyen kardeşlerimizi bu ihaleye bekliyoruz. Finans açısından çok kolay, çok rahat alınabilecek çok güzel dairelerimiz. Dolayısıyla Kazım Karabekir ve Anbar Mahallerimizde sizlerin beğenisine sunacağımız dairelerin ve Battalgazi Mahallesinde bulunan iş yerlerinin ihalesine hepinizi bekliyoruz.”

Yatırımcılar için büyük bir fırsat sunduklarını belirten Başkan Palancıoğlu; ihale detaylarını öğrenmek isteyen vatandaşların www.melikgazi.bel.tr internet adresini ziyaret ederek bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...