reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Malatya’da Deprem Gönüllüleri Bir Araya Geldi: Battalgazi Belediyesi’nden Önemli Mesaj

Malatya’da Deprem Gönüllüleri Bir Araya Geldi: Battalgazi Belediyesi’nden Önemli Mesaj

Malatya'da yaşanan büyük depremin izleri silinmeye çalışılırken, Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen "Deprem Gönüllüleri Buluşması" ile afet bilincinin güçlendirilmesi hedeflendi. Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programa, Kızılay'ın insani yardım çalışmaları ve gönüllülüğün önemi vurgulandı.

KAYNAK: İHA

Türk Kızılay’ı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen "Deprem Gönüllüleri Buluşması", Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa, Kızılay’ın yürüttüğü insani yardım çalışmaları ve gönüllülüğün toplum için taşıdığı önem vurgulandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, konuşmasında Kızılay gönüllülerine teşekkür ederken, afetlere karşı hazırlıklı olmanın önemine dikkat çekti. Taşkın,

"Hilal-i Ahmer’den Kızılay’a uzanan 150 yıllık geleneğin gönüllü fedaileri olarak, sizler sırtınızdaki kırmızı gömleğin hakkını verdiniz. İki yıl önce yaşadığımız büyük deprem, gönüllü olmanın ve birlik içinde hareket etmenin ne kadar kritik olduğunu bizlere gösterdi. O gün, sizler de kahraman oldunuz ve gece gündüz demeden yardımlarınızı sundunuz"

dedi.

Başkan Taşkın, kriz yönetiminden risk yönetimine geçmenin gerekliliğini vurgulayarak, afetlere karşı her an hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi. Taşkın,

"Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın, fakat her zaman teyakkuzda olmalı ve afetlere karşı gerekli önlemleri almalıyız. Devletimizin güçlü desteğiyle, depremin yaralarını birlikte saracağız. Battalgazi Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirecek ve şehrimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz"

diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...