reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Litvanyalı heyet Melikgazi’de

Litvanyalı heyet Melikgazi’de

İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Dijital Belediye Hizmetleri’nin Artırılması çerçevesinde düzenlenen Dijital Hizmetler Çalıştayı için Litvanya Druskininkai Belediyesi’nden 15 kişilik heyet Melikgazi Belediyesi’ne gelerek, karşılıklı dijital hizmetlerinin arttırılmasına yönelik çalışmalar yaptı.

Projenin 2. Çalıştayı için Litvanyalı heyeti Melikgazi’de ağırladıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Melikgazi Belediyemiz Avrupa Birliği desteği ile uygulamaya başladığı projeler ile yerel yönetimlere model olmaya devam ediyor. ‘İklim Değişikliğiyle Mücadele İçin Dijital Belediye Hizmetlerinin Artırılması-DigiEdu’ projesi 98 proje içinden seçilen 6 projeden biri olmuştu. Avrupa Birliği Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Programı kapsamında finans desteği alan projede Melikgazi Belediyesi ile Litvanya Druskininkai Belediyesi ortak çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İklim değişikliği ile mücadeleye katkı sağlayacak projede, dijital belediye hizmetlerinin sayı ve niteliğinin arttırılması ve bu hizmetlerinin kullanım oranının yükseltilmesi ile insan hareketliliğinin ve buna bağlı araç kullanımının azaltılması hedefleniyor. Litvanya’dan gelen yabancı misafirlerimizin iklim değişikliği ile mücadele kapsamında hazırladığımız projenin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediyemiz birçok projesiyle Avrupa Birliği’nden hibe alan bir belediye. Bu konudaki emekleri için ARGE Müdürlüğümüze teşekkür ederim" dedi.

Melikgazi Belediyesi’nden yetkililer Avrupalı heyete Akıl Küpü Kütüphanesi ile belediyenin birimlerini hem gezdirdi hem de belediyenin yaptığı projeleri ve çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...