reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Kütüphanenin yeri ilçeye yakışmıyor

Kütüphanenin yeri ilçeye yakışmıyor

Yıllardır ücra bir köşeye mahkum edilen ilçe halk kütüphanesinin yeri Kangal’a yakışmadığı gibi ihtiyaca cevap vermekten de çok uzak bir yapıya sahip.

Gerek bulunmuş olduğu bölge itibariyle gerekse iç makanı bakımından uygunsuz bir yapıya sahip olan kütüphaneye gitmek için bir çok engeli aşmak gerekiyor. Konacak yer olmadığı için yüzlerce kitabın içler acısı vaziyette kömürlük kısmındaki çuval içinde yada saman yığını gibi istif edilmiş şekilde mahkum edilirken öğrenciler ve ilçe halkı kütüphanenin artık derli toplu bir binaya taşınmasını bekliyor.

Merkezi olması bakımından ilçe merkezindeki yeni düzenlenen meydan kısmının yanına belediyenin yapmış olduğu aynalı binada bir yer beklentisi içine girenlerin bu talebine başkan Mehmet Öztürk’ün olumlu baktığı öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...