reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Malatya’da incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Malatya’da incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı olarak yeniden Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde yer alan Mehmet Nuri Ersoy, meclisteki yemin töreninin ardından deprem bölgesi Malatya’ya gelerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

KAYNAK: İHA

6 Şubat depremi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya’da koordinatör bakan olarak görevlendirilen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sabah saatlerinde Kışla Caddesi ile İnönü Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ında yer aldığı ziyaretlerde Bakan Ersoy, kent merkezinde deprem sonrası geçici iş yerlerine yerleşen Cumhuriyet Meydanındaki geçici iş yerlerini de ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinin ardından Afet Koordinasyon Toplantısı için İtfaiye Daire Başkanlığı’na geçen Bakan Ersoy burada da kent protokolünün katıldığı toplantıda şehirdeki son çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakan Ersoy, Malatya sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda, “Malatya’da, samimi ve misafirperver esnaflarımızın işletmelerine konuk olduk ve vatandaşlarımızla güzel sohbetler gerçekleştirdik. Esnafımızın desteklenmesi ve şehrimizin yeniden canlanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Birlikte, Malatya’yı yeniden ayağa kaldıracağız” ifadelerine yer verdi. Bakan Ersoy, kentte Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan konteyner kentleri de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...