reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Köylere hizmet götürme çalışmaları devam ediyor

Köylere hizmet götürme çalışmaları devam ediyor

Akçamağra güzergahındaki srabilize yollara kumlama yapıldı

Kumlama yapıldı

Kangal Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği tarafından Akçamağara/ Karaabdi Mezrası ile Dışlık Köyü grup yolunda ve köy içerisinde stabilize kumlama çalışması tamamlanarak yol ulaşıma açıldı.

Ek su deposu yapıldı

Geçen hafta Kuşkayarı köyü Çalözü mezrasının ek su şebekesi ve su deposunu yapan ilçe özel idare ekipleri bu haftada Akçamağra köyü Karaabdi mezrasının ek su şebekesi tesisi ve su deposu bakım onarım çalışmalarını yaparak şebekeye yeni suyu bağladı.

İlçe özel idare müdürü Ahmet Eyce, İl Özel İdaresine, Kangal Köylere Hizmet Götürme Birliğine ve Müteahhit Firmaya Teşekkür ederek ?Durmak Yok Hizmete Devam...? sözünü tekrar etti.

Sırrı Cihangiroğlu: Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Kangal il genel meclis üyesi Sırrı Cihangiroğlu, yoğun bütçe görüşmelerinin tamamlandığını Kangal ve köylerine gelecek hizmetler hiçin ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek bu kapsamda duyarlı davranan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Cihangiroğlu, ?İl özel idaresi yatırım programını yaptık emegi gecen herkese teşekkür ederim. İnşallah ileriki dönenlerde başka köylerimizin de sıkıntıları giderilecek. Ayrıyeten 2013 yılından kalan Akaçakale/ Ceviz, Sacayağı, Minarekaya ve Malatya yol ayrımı Seçen köylerimizde 2016 yılında tamamlanacak. 2013´den kalma yerlerin yapılması icin söz veren genel sekreterimiz Salih Ayhan beye ilçe kaymakamımız Sinan Aşçı´ya ilçe özel idare müdürümüz Ahmet Eyce´ye ve il genel meclis başkanı Sedat Özata´ya teşekkür ederim.

Topardıç, Dayılı, Eymir ve Beyyurdu köylerinin alt temel taş çekimi ihalesi 23 Kasım 2015 tarihinde yapılmış olup yaz sezonunda yapılacaktır.

Yine Havuz köyü ilkögretim okulunun bahcesine 2016 da yapılacak olan kapalı spor salonu için 500 bin lira ayrılmıştır. Hayırlı olsun diyor emegi gecenlere teşekkür ediyorum.? dedi. -Haber Merkezi-

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...