reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Koruyucu aileler kahvaltıda bir araya geldi

Koruyucu aileler kahvaltıda bir araya geldi

Koruyucu Aile Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce kahvaltı ve eğlence programı düzenlendi.

KAYNAK: İHA

Düzenlenen programa; Elif Makas, Ürküş Aksun, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve eşi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci ve eşi ile koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Programda konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan koruyucu aile hizmetinde bugün itibariyle 41 koruyucu ailenin yanında 50 çocuğun bulunduğunu belirtti.

Ardından konuşan Elif Makas, çocukların her türlü ihtiyacının devlet tarafından karşılandığını ve çok iyi imkânlarda büyüdüklerini belirterek, koruyucu aileler ile çocuklar arasında kan bağı olmasa da can bağı kurulduğunu görmenin huzurunu yaşadığını belirtti.

Kahvaltı programının ardından eğlence parkurunda doyasıya eğlenen çocuklar daha sonra gökyüzüne balon bıraktılar.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...