reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Kemal Kılıçdaroğlu ve Eşi Trafik Kazası Geçirdi:

Kemal Kılıçdaroğlu ve Eşi Trafik Kazası Geçirdi:

Kemal Kılıçdaroğlu ve Eşi Trafik Kazası Geçirdi: Sağlık Durumları Hakkında Açıklama Geldi

MUHABİR: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Antalya'ya seyahat ettikleri sırada trafik kazası geçirdi. Çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu ve kazanın ardından yolculuklarına devam edebildikleri bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, dünürleri Orhan Nadir’in cenaze törenine katılmak üzere Antalya'ya doğru yola çıkmışlardı. Sabah saatlerinde, araçlarıyla seyir halindeyken kaza geçirdiler. Kazada araçta maddi hasar meydana gelirken, çiftin sağlık durumunun iyi olduğu ve kazadan herhangi bir ciddi yaralanma yaşanmadığı belirtildi. Kılıçdaroğlu çifti, kazanın ardından başka bir araç temin ederek cenaze törenine katılmak için yola devam ettiler.

Cenaze Törenine Katıldılar

Kılıçdaroğlu çiftinin Antalya'ya gitme sebebi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Azime Aslı Nadir'in eşi Cenk Nadir’in babası Orhan Nadir'in cenaze töreniydi. Orhan Nadir, Antalya'da yaşamını yitirmişti. Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, cenaze törenine katılmak üzere Antalya'da bulundular.

Cenaze namazı, yağmur nedeniyle Meydankavağı Mahallesi'ndeki semt pazarına kurulan alanda kılındı. Cenazeye katılanlar arasında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, CHP İl Başkanı Nail Kamacı ve Orhan Nadir’in yakınları yer aldı. Cenaze namazının ardından, Orhan Nadir’in cenazesi Türbeli Mezarlığı’na defnedildi. Defin işleminin ardından Kemal Kılıçdaroğlu, damadı Cenk Nadir ve diğer aile üyeleriyle taziyeleri kabul etti. Taziye evine yürüyerek geçen Kılıçdaroğlu, cenaze süreci boyunca yakınlarına başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu Ailesine Geçmiş Olsun Mesajları

Kılıçdaroğlu çifti, trafik kazasının ardından sosyal medyada da geçmiş olsun dilekleri aldı. CHP'li yöneticiler, partililer ve vatandaşlar, Kılıçdaroğlu ailesine hızlıca sağlıklarına kavuşmaları dileklerinde bulundular.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu, kazanın ardından herhangi bir büyük olumsuzluk yaşanmadığı biliniyor. Aile, kazadan sağ salim çıkmış olup, Antalya’daki cenaze törenini tamamladıktan sonra gündelik yaşamlarına devam edeceklerini açıkladılar.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...