reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
18
sivas360 Gündem Kayseri'de Fırın ve Tandır Evi Yatırımıyla Kırsala Hizmet Uzatılıyor!

Kayseri'de Fırın ve Tandır Evi Yatırımıyla Kırsala Hizmet Uzatılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, ilçe mahallelerine yaklaşık 3 milyon TL maliyetle fırın ve tandır evi yatırımı yapıldı.

KAYNAK: İHA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kırsal kesimi hizmetlerle ihya etmeye devam ederken, ilçe mahallelerine yaklaşık 3 milyon TL maliyetle fırın ve tandır evi yatırımı yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi merkezde olduğu kadar kırsal kesimde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak için pek çok alanda hizmet sunmaya devam ediyor. Her fırsatta 16 ilçe belediyesi ile el ele, gönül gönle, ayrıştırmadan hizmetleri yürüttüklerini vurgulayan ve “Bütçemiz bütçeleri, bütçeleri bütçemiz” diyerek birlik mesajı veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kırsal kesime yönelik hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor.

Kırsal hizmetleri planlarken ve uygularken, vatandaşın ihtiyaçlarını ve taleplerini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından ilçe mahallelerine fırın ve tandır evi yatırımları kazandırıldı. Bu kapsamda, ilçe mahallerinde yaşayan halkın ekmek ihtiyaçlarını karşılamak üzere, Kösehacılı Mahallesi, Elbaşı Mahallesi, Talas Koçcağız Mahallesi, Kocasinan Ebiç Mahallesi ve Şabanlı Mahallesi’ne fırın yapan Büyükşehir ekipleri, Bünyan Köprübaşı Mahallesi, Pınarbaşı Artmak-Y.Karagöz, Kızılören ve Hasırcı mahalleri ile Sarız Yaylacı, Günesen ve B. Söbeçimen mahallerine ise tandır evi hizmetini ilçe sakinlerine kazandırdı.

2023 yılı içerisinde tamamlanan bu bölgelerde, 2024 yılında mahalle sakinlerinin ekmek ihtiyaçları fırın ve tandırlardan gideriliyor. Bu hizmet kapsamında Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı toplam 2 milyon 946 bin 804 TL harcama yaparken, mahalle fırını ve tandırı yapım işleri önümüzdeki dönem de devam edecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...