reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Kayseri'de Dar Gelirli Ailelere 5 Bin TL Sosyal Yardım Başvuruları Başlıyor!

Kayseri'de Dar Gelirli Ailelere 5 Bin TL Sosyal Yardım Başvuruları Başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor! Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki belediye, bu yıl da Kayseri'deki ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisi bulunan ailelere sosyal yardım sağlayacak. Aile başına 5 bin TL olarak belirlenen sosyal yardım için başvurular, 10 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 31 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.

KAYNAK: İHA

Öğrenci ve genç dostu Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bu sene de Kayseri’deki dar gelirli üniversite öğrencisi bulunan ailelere sosyal yardımını sürdürüyor. Aile başına 5 bin TL’lik sosyal yardımın yapılacağı uygulama için başvurular 10 Ekim’de başlıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin devlet üniversiteleri ve vakıf üniversitelerinde tam burslu okuyan öğrencilerine destek olmak için uygulamaya koyduğu sosyal yardımları bu sene de gerçekleştiriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden genç dostu şehir ödülü alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın başlattığı ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak ve yüklerini hafifletmek için her sene gerçekleştirilen sosyal yardımlar kapsamında, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde yardım miktarı aile başı 5 bin TL olarak belirlenirken, sosyal yardımlar öğrencisi sayısına göre verilmiyor.

Yardım başvurusunu velilerin yapacağı ve öğrencilerin başvurusunun kabul edilmeyeceği destekler için müracaatlar 10 Ekim 2024 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.

Başvurular, Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesi www.kayseri.bel.tr adresinde online hizmetler kısmından üniversitede öğrencisi olan aile yardımı başvuru formu üzerinden yapılacak.

Geçtiğimiz Yıl Toplam 10 Milyon TL’lik Yardım Yapıldı

Öte yandan gönül ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Büyükkılıç’ın talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2023 yılında 2 bin 6 aileye yılda bir defaya mahsus 5 bin TL olmak üzere toplam 10 milyon 30 bin TL nakdi olarak yardım yapıldı. Aileler ve üniversite öğrencileri, böylesi anlamlı ve özel destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...