reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Gündem Kayseri Parkları Akıllı Güvenlik Sistemleriyle Daha Huzurlu

Kayseri Parkları Akıllı Güvenlik Sistemleriyle Daha Huzurlu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 5 parkta 93 güvenlik kamerası kurarak şehirdeki yaşam alanlarını daha güvenli ve huzurlu hale getiriyor. Kayseri parkları, akıllı güvenlik sistemi ile hem çocuklara hem de ailelere güvenli ortamlar sunuyor. Canlı izleme imkanı sunan bu proje ile Kayseri'de güvenli parklar dönemi başlıyor.

KAYNAK: İHA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, parklara kurduğu güvenlik kamerası sistemiyle kentin yaşam alanlarını daha güvenli ve huzurlu hale getiriyor. 93 kamerayla donatılacak 5 parkta, vatandaşlar huzur içinde vakit geçirebilecek.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzur ve güven içinde vakit geçirebileceği yaşam alanları oluşturmak amacıyla park güvenliğini üst seviyeye taşıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, parkları kapsayan Kent Güvenlik Sistemi çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen çalışma kapsamında, parklar güvenlik kameralarıyla donatılıyor. Proje ile hem çocukların hem de ailelerin daha güvenli ortamlarda vakit geçirmesi hedefleniyor.

Önemli mesafe kat edilen güvenlik sistemi kurulumunda, Mimarsinan Parkı’nda altyapı çalışmaları tamamlanırken, İnönü Parkı’nın birinci ve ikinci bölümlerindeki altyapı faaliyetleri bitirildi. İnönü Parkı’nın üçüncü ve dördüncü bölümlerinde ise çalışmalar devam ediyor. Tuna ve Gültepe parklarında da kablolama ve altyapı süreci hızla ilerliyor. Millet Bahçesi’nde ise çocuk oyun gruplarının çevresi güvenlik kameralarıyla izlenecek şekilde düzenlendi.

Gerekli direk, kabin, switch ve kamera ekipmanlarının satın alma süreci tamamlanırken, Tuna Parkı’nda direk dikim işlemleri sona erdi. Diğer parklarda da direk montajlarının ardından kamera kurulumuna geçilecek.

Toplamda 5 parkta 93 kamera kurulumu planlanırken, sistemin devreye girmesiyle birlikte vatandaşlar daha huzurlu ve güvenli bir park ortamına kavuşacak. Ayrıca, bu kameralar Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tv.kayseri.bel.tr internet adresi üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Bu örnek uygulama sayesinde muhtemel olumsuzlukların önüne geçilmesi hedeflenirken, Büyükşehir Belediyesi kente yakışan, güvenli ve modern yaşam alanları oluşturma hedefi doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...