Sivas’ta Koyulhisar Kaymakamı Ferhat Salih Ceylan, hane ziyaretleri kapsamında İskenderşeyh Köyü’nde ikamet eden Gülsüm Teyze’nin sofrasına konuk oldu.
Ziyaret sırasında Kaymakam Ceylan’a Koyulhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sema Bektaş ile İskenderşeyh Köyü Muhtarı Ayten Karaçam da eşlik etti.
Kaymakam Ceylan,
“Ramazan ayının manevi iklimi, yaşlılarımıza olan saygı, sevgi ve birlikteliğinde bir sembolü olmaktadır. Bu mübarek ay, hem iftarın bereketini paylaşmak hem de büyüklerimize duyduğumuz değeri ve ilgiyi somutlaştırmak adına örnek bir dayanışma vesilesi teşkil etmektedir. Yaşlılarımıza duyduğumuz sevgi ve saygı, her daim en önemli önceliklerimiz arasında yer almaktadır”
dedi.
Gülsüm teyze ise Kaymakam Ceylan’ın iftar sofrasına konuk olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

