reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Kangal’da Eğitimin Geleceği Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile Şekilleniyor

Kangal’da Eğitimin Geleceği Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile Şekilleniyor

Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Kangal Koç Anadolu Lisesinde düzenlenen toplantıda Kangal ilçesindeki okul müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi yapıldı ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde yürütülen çalışmalar ile 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik planlamalar ele alındı.

KAYNAK: İHA

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Kangal Koç Anadolu Lisesinde düzenlenen toplantıda okul müdürleri ile bir araya geldi.

Kangal özelinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen çalışmalar ve 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yönelik planlamalar ele alındı.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Alkan, toplantıda ilçede bulunan okulların 2023-2024 eğitim-öğretim yılındaki başarı durumu hakkında bilgi verdi.

Milli Eğitim Bakanlığının politikaları doğrultusunda Sivas Valiliği himayesinde yürütülen HEDEF ve MİRAS Projeleri ile Sivas’ın eğitimdeki başarısını yukarı taşıyan önemli çalışmalar yürütüldüğünü belirten Milli Eğitim Müdürü Necati Yener ise

"Tüm ilçelerimizde olduğu gibi güzide ilçemiz Kangal’da da bu çalışmaları yakından takip ediyor, çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için hep birlikte gayret gösteriyoruz"

dedi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin önemine vurgu yaparak, bu kapsamda oluşturulan yeni müfredatın en iyi şekilde uygulanması gerektiğini belirten Yener,

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, donanımlı, akademik başarısı yüksek bireyler olarak geleceğe hazırlayacağız. Bu çalışmaların başarıya ulaşması için sizlerin gayret ve desteği çok önemli. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin iyi anlaşılması ve etkin bir şekilde uygulanması için hassas ve yoğun bir çalışma yürüteceğiz"

dedi.

Bir süre okul müdürleri ile sohbet eden Yener, görüş, öneri ve talepleri de dinledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...