Kangal Kaymakamlığı ve ilçe protokolü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yıl dönümünü kutlamak için anlamlı bir dizi etkinlik düzenledi. İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Kangal Kaymakamı Merve Ayşe büyüküçar, Garnizon Komutanı Piyade Yüzbaşı Abdullah Cengizhan özdal, Belediye Başkanı Mehmet öztürk, Cumhuriyet Savcısı Reyhan ışık ve ilçe protokolü katıldı. Ardından Kangal Şehitliği ziyaret edilerek, şehitlerin kabirleri başında Kuran okunup dua edildi.
Kutlama programı, Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrikat töreniyle devam etti. Kaymakam büyüküçar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı özdal ve Belediye Başkanı öztürk, ilçe protokolünün tebriklerini kabul etti. Törenler, Zafer Bayramı'nın anlamına yakışır bir şekilde, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.
Bu yılki kutlamalar, zaferin 103. yılına özel olarak hem ilçe halkı hem de protokolün yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

