reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Gündem Kangal standı ilgi gördü

Kangal standı ilgi gördü

4 Eylül Sivas Kongresi’nin 93. yıl dönümü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil ÇİÇEK, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ve Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’ın da katılımıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara Vali Zü

Standı gün içerisinde Sivas Valisi Zübeyir KEMELEK, Sivas Belediye Başkanı Sayın Doğan ÜRGÜP, AKP Sivas Milletvekilleri Sayın ALi TURAN, Sayın Hilmi BİLGİN, Sayın Nur Suna MEMECAN, CHP Sivas Milletvekili Sayın Malik Ejder ÖZDEMİR, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU na ve BBP Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ ye ilçe Kaymakamımız Sayın Halit BENEK tarafından Kaligrafi armağan edildi. Yabancı tursitlerde standa büyük ilgi gösterdi.

4 Eylül Etkinlikleri kapsamında açılan ilçe standları arasında Kangal standı yine en büyük ilgiyiçeken yer haline geldi. Dünyaca ünlü Kangal Köpeği, Doktor Balıkları ile ünlü Balıklı Kaplıca, yöresel el işi hal kilim ve tabloların sergilendiği ilçe standı rekor seviyede ziyaretci akınına uğradı.

Standdaki bir diğer yoğunluk ise buğday ve nohut kavurgası ikramında yaşandı. Kavurga almak için vatandaşlar uzun sıralar oluştuırdu. Kavurka ikramı yapan stand görevlileri zaman zaman zor anlar yaşadı. Bir bardakla yetinmeyenlerin poşetle götürmek istemeleri dikkat çekti. Kavurgaya olan ilgi stand görevlilerini şaşırtırken ‘gelecek sene gerekirse traktör römorkuyla getirmek lazım’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Standlar 4 eylül akşamında geç saatlere kadar ziyaretçilere açık tutuldu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...