reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Kangal Örencik Derneği 7.Genel Kurulunu yaptı

Kangal Örencik Derneği 7.Genel Kurulunu yaptı

İlçemizin büyük köylerinden Örencik köyü adına kurulmuş olan ve yıllardır köy yararına güzel faaliyetlere imza atan ?Örencik Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği? 7. olağan genel kurulunu yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Son iki dönemdir Mesut

Kangal Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Kısa bir açılış konuşması yapan dernek başkanı Mesut Göksu, köy yararına bir şeyler yapmak için iki dönemdir yönetim kurulundaki arkadaşlarla belli bir gayret gösterdiklerini belirterek bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti. Dernek başkanlığı döneminde kimseyi bilerek kırmadığını söyleyen Göksu, ancak bilmeyerek kırmış olduğu kimselerden de haklarını helal etmelerini istedi.

Göksu?nun konuşmasından sonra programın sunuculuğunu yapan Sabit Çelik, gündem maddeleri gereğince gelir-gider raporları ve faaliyet raporlarını okuyarak dernek üyelerine bilgi verdi.

Sonrasında söz alan çarşı camii emekli imamlarından ve kendisi de Örencikli olan Osman Göktaş Hoca söz alarak dernek yönetimine ve katılımcılara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Göktaş ?tan sonra dilek-temenniler bölümünde birçok kişi söz alarak görüş ve düşüncelerini dile getirdiler. Son olarak söz alan yeni dernek başkanı Murat Durmaz, genel kurul toplantısına ve kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür ederek yeni dernek yönetimi olarak güzel çalışmalara imza atmayı arzu ettiklerini söyledi. İlk etapta belediyeden sözünü almış oldukları 1000 adet çam fidanını toprakla buluşturmayı amaçladıklarını belirten Durmaz, kurulduğu günden bu zamana kadar dernek yönetiminde görev yapan herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İlçenin renkli simalarından tamirci Fikri Usta?nında katıldığı program sonunda katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

7. Olağan genel kurulda seçilen ve üç yıl boyunca yeni dönemde görev yapacak olan yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu (Asil)

1-MURAT DURMAZ (Başkan)

2-SÜLEYMAN EKİNCİ

3-EROL ÇELİK

4-HİDAYET ASLAN

5-BEKİR CİHAN

6-AHMET ÇINAR

7-ATAKAN SÖNMEZ

Yönetim Kurulu (Yedek)

8-MUZAFFER DEMİRKAN

9-MUSTAFA KEPENEK

10-M.FATİH KORKMAZ

11-MUSTAFA CİHAN

12-HEKİM ARDIÇ

13-KAMURAN FİLİK

14-ÖMER YILDIZ

Denetim Kurulu (Asil)

1-SÜLEYMAN YARAMIŞ

2-Ö.OSMAN KUZU

3-ÖMER ARDIÇ

Denetim Kurulu (Yedek)

4-DAVUT DEMİRKAN

5-REMZİ SAPANCI

6-SABİT ÇELİK

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...