Kangal'a atanmasının ardından ilçenin dört bir yanını karış karış gezen Kaymakam Merve Ayşe Büyükuçar, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Esnaf, köy ve hane ziyaretleriyle halkın nabzını tutan Kaymakam Büyükuçar, bu kez de yerel basının önemli temsilcilerinden İhlas Haber Ajansı Kangal Temsilcisi ve sivas360 Gazetesi kurucusu Harun Üngör'ü ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Kaymakam Büyükuçar, kaymakamlık tarafından yürütülen güncel projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçedeki gelişmeleri ve sorunları yakından takip eden Harun Üngör'e, habercilik faaliyetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaretten memnuniyet duyan Harun Üngör ise ilçeye yapılan hizmetlerin duyurulması noktasında çaba harcayacaklarını ifade etti.