reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Hakan Demirgil’den Babalar Günü Mesajı: “Ulu Çınarlarımızı Minnetle Anıyoruz”

Hakan Demirgil’den Babalar Günü Mesajı: “Ulu Çınarlarımızı Minnetle Anıyoruz”

SESOB Başkanı Hakan Demirgil, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, babaların sevgi, şefkat ve fedakârlıkla topluma yön veren en kıymetli varlıklar olduğunu vurguladı.

MUHABİR: Barış Çatak

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, babaların aile ve toplum içindeki yerine dikkat çekti. Babaları, “karşılaştığımız her zorlukta gölgesine sığındığımız ulu çınarlar” olarak tanımlayan Demirgil, onların sevgisi, tecrübesi ve fedakârlığıyla bizlere her zaman yol gösterdiğini belirtti.

“Her zaman yanımızda olan kıymetli babalarımız, bizleri her türlü kötülükten baba şefkatiyle koruyan, hiçbir karşılık beklemeden varlıklarıyla bize güç veren en değerli varlıklarımızdır. Hayata dair tecrübeleriyle bizlere yön verir, sevgileriyle yolumuzu aydınlatırlar”

diyen Başkan Demirgil, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Demirgil mesajının sonunda,

“Ailelerimizin koruyucusu olan ulu çınarlarımızın, ustalarımızın, babalarımızın ve baba adaylarının #BabalarGünü’nü kutluyor; ebediyete irtihal eden tüm babalarımızı ve ustalarımızı da rahmetle yad ediyorum”

ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...