reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Hacılar Kentsel Dönüşümde Teslimat Vakti! 552 Konut Kışa Hazır

Hacılar Kentsel Dönüşümde Teslimat Vakti! 552 Konut Kışa Hazır

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlığında toplanan Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, ilçenin geleceğine yön verecek kritik kararlara sahne oldu.

KAYNAK: İHA

Hacılar Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı; Belediye Başkanı Bilal Özdoğan riyasetinde gerçekleştirildi. Meclis gündeminde yer alan 9 madde, oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının açılışında alınacak kararların hayırlı olmasını dileyen Başkan Özdoğan; Hacılar genelinde yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü belirterek, değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Özdoğan, Hacılar’da çalışmaları devam eden Kentsel Dönüşüm Konutları ve Kayseri Caddesi’nin akıbetleri hakkında şunları söyledi;

"İlçemizde hepinizin bildiği üzere hummalı bir çalışma devam ediyor. Gerek altyapı gerek üstyapı çalışmalarında önemli bir aşamaya geldik. İnşallah bu ay sonuna kadar hem Kayseri Caddesi’nde hem de TOKİ ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 552 konutun altyapı ve üstyapı işlemlerinde sona gelmiş olacağız. Kıştan önce de gerek kentsel dönüşüm konutlarımız gerekse TOKİ konutlarında vatandaşlarımız yuvalarına kavuşacak. Kentsel dönüşüm projemizin üçüncü etap konutlarının kura ve güncel işlemleri de bu ayın gündeminde yer alıyor."

Başkan Özdoğan, Hacılar genelindeki sosyal destek çalışmalarına da değinerek,

"Eylül ayında aldığımız kararla verilen eğitim desteği ilçemizde büyük bir memnuniyet oluşturdu. Kış öncesinde de sosyal desteklerimizi sürdüreceğiz. Hacılar’da hem imar hem ihya hem de gönül belediyeciliğini bir arada yürütmeye gayret ediyoruz. Günlük yaşamı kolaylaştıran, geleceğe değer katacak projelerimizle ilçemizi daha yaşanabilir hale getiriyoruz."

dedi.

Filistin’de süregelen insanlık dramını meclis gündemine taşıyan Başkan Özdoğan;

"Dünya gündeminde bizim için en önemli başlık Filistin başta olmak üzere tüm İslam ülkelerinde yaşanan sıkıntılardır. Soykırımı sürdüren İsrail devletini şiddetle kınıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin bu konuda gösterdiği gayretleri yakından takip ediyor, barışın en kısa zamanda tesis edilmesini umut ediyoruz."

ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda alınan kararların Hacılar’ın geleceği açısından önemine vurgu yapan Başkan Özdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu;

"Bugün aldığımız her karar, Hacılar’ın geleceğine yön veren adımların bir parçasıdır. Hep birlikte ilçemizi daha modern, daha güçlü ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için gayret ediyoruz. Bu süreçte katkı sunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum."

Hacılar Belediye Meclisi Ekim 2025 Olağan Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...