reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan, Çocuk Evlerindeki Minik Yürekleri Sevindirdi

Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan, Çocuk Evlerindeki Minik Yürekleri Sevindirdi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri’de çocukların yüzünü güldürdü! Hacılar Belediye Başkanı, Bilal Özdoğan, Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret ederek, korunma altında bulunan çocuklarla bir araya geldi. Çocuk haklarına verdiği önemle bilinen Başkan Özdoğan, çocuklarla samimi bir ortamda sohbet ederek onların mutluluğuna ortak oldu.

KAYNAK: İHA

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, korunma ve bakım altında bulunan çocuklarla bir araya geldi. Kurum Müdürü Ömer Avcı’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Özdoğan, çocuklarla samimi bir ortamda sohbet ederek onların mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Bilal Özdoğan, ziyarette yaptığı açıklamada çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu belirterek;

"Çocuk gülerse dünya güler, gelecek güzelleşir. Onların mutluluğu, huzuru ve gelişimi bizim en büyük önceliğimizdir”

dedi.

Korunma altındaki çocuklara verilen hizmetlerin önemine dikkat çeken Başkan Özdoğan, şunları söyledi;

“Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ederek yavrularımızla bir araya geldik. Onların sıcak bir aile ortamında büyümeleri, eğitim almaları ve hayata katılımlarının sağlanması bizleri mutlu ediyor. Korunma altında bulunan çocuklarımızın her zaman yanında oluyor, onlara desteğimizi sürdürüyoruz. Hacılar Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinliklerde sık sık bir araya geliyor, ilçemizin eşsiz güzelliklerinde birlikte keyifli vakitler geçiriyoruz. Bugün de onlara misafir olduk ve mutluluklarına ortak olduk.”

Başkan Özdoğan, kurumda yapılan çalışmaların çocukların gelişimi için büyük önem taşıdığını belirterek,

“Evlatlarımızın kendilerini geliştirme fırsatı buldukları, yuva sıcaklığında büyüdükleri bu güzel ortamda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Özellikle Müdürümüz Ömer Avcı’ya ve değerli ekibine bu kıymetli hizmette kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında çocuklarla tek tek ilgilenen onlarla sohbet ederek gelecek hayallerini dinleyen Başkan Özdoğan, “Çocuklarımızın sağlıklı, huzurlu ve umut dolu bir geleceğe sahip olmaları için her zaman yanlarında olacağız. Hacılar Belediyesi olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceğiz”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...