Gürün Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde başlatılan asfalt çalışmalarına ara vermeden sürüyor.
İlçede bozulan, deforme olan cadde ve sokak yolları, sıcak asfalt ve parke ile yeniden düzenlenerek hızlı bir şekilde vatandaşların hizmetine sunuluyor. Bu kapsamda Suçatı Yeşilyurt Mahallesi Küme Evler Yolu’na 700 ton sıcak asfalt döküldü.
Yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan İlçe Belediye Başkanı Nami Çiftçi, sokak yollarının hızla yenilendiğini belirterek “Cadde ve sokaklarımızın onarımı için var gücümüzle çalışıyor, yol çalışması olan bölgelerimizi adım adım yol sorunundan kurtarıyoruz. Mahalle ve sokak ayrımı gözetmeden ihtiyaç duyulan her noktamıza bu hizmetimizi ulaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. /Mehmet Tırpan/