reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Görme Engelli Gençler ve Üniversite Öğrencileri İftarda Buluştu

Görme Engelli Gençler ve Üniversite Öğrencileri İftarda Buluştu

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi Gençlik Kolları Komisyonu ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrencileri Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı’nda iftarda bir araya geldi.

KAYNAK: İHA

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz, iftar öncesi yaptığı konuşmada,

"Gelecek nesillerimiz gençlerdedir. Bugün Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi’nin gençleri ile Ondokuz Mayız Üniversitesi Biyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencileri buluştu. Bu buluşma birliktelik her şeyden çok önemlidir ve bizleri de çok mutlu ediyor. Hepinize hayırlı Ramazanlar ve hayırlı iftarlar diliyorum"

dedi.

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Hidayet Şen ise

"Bizleri ziyaret edip bizlerle iftar açan üniversiteli arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Komisyon adına hem burada bulunan genç üye arkadaşlarımıza hem de şubemizin üyelerine hem de üniversiteden gelen arkadaşlarımıza hayırlı Ramazanlar ve hayırlı iftarlar diliyorum"

diye konuştu.

Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı Müdürü Çağla Yücel de yaptığı açıklamada,

"Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlk defa engelli olmayan gençleri burada görüyorum ve bu bir ilktir. Bunu gerçekleştiren ise Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi oldu. Buradan Ufuk Gürbüz’e teşekkürlerimi iletiyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum"

şeklinde konuştu.

İftardan sonra toplu fotoğraf çekildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...