reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Gıyabi cenaze namazı kılındı

Gıyabi cenaze namazı kılındı

İsrail’in saldırısı altında olan Filistin’de hayatını kaybedenler için Yozgat’ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

KAYNAK: İHA

Yozgat’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu Yozgat Sivil İnisiyatif Platformu, cuma namazı sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda Filistin’e destek amaçlı basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasında meydanda toplanan vatandaşlar, sloganlarla İsrail’e tepki gösterdi.

Basın açıklamasının ardından Filistin’de yaşamını yitirenler için İl Müftüsü Ali Gülden, gıyabi cenaze namazı kıldırdı. Gıyabi cenaze namazının ardından program Filistin halkı için edilen duayla son buldu.

Gıyabi cenaze namazına, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...