reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Eyyüpkoca'nın görev süresi doldu

Eyyüpkoca'nın görev süresi doldu

Tomarza Kaymakamlığına yaklaşık bir yıldır vekaleten görev yapan Kaymakam Metin Eyyüpkoca; görev süresi tamamlamasıyla birlikte ilçeden ayrıldı.

KAYNAK: İHA

Tomarza Kaymakamlığına yaklaşık bir yıldır vekaleten görev yapan Kaymakam Metin Eyyüpkoca; görev süresi tamamlamasıyla birlikte ilçeden ayrıldı.

2022 Yılı Ağustos ayı içerisinde Yahya Kaymakamlığına bakan Kaymakam Metin Eyyüpkoca; Tomarza Kaymakamlığına vekaleten atanmıştı. Yaklaşık bir yıldır Tomarza Kaymakamlığına vekaleten bakan Eyyüpkoca; ilçedeki görev süresini tamamladı. Kaymakam Eyyüpkoca'nın ilk olarak Ankara’ya daha sonra yabancı dil eğitimi almak üzere İngiltere’ye gideceği öğrenildi.

Tomarza Kaymakamlığına ise henüz yeni bir kaymakam atanmazken, ilçeye yeni bir kaymakam atanana kadar çevre ilçelerde bulunan kaymakamların sırasıyla vekaleten bakacağı öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...