reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Eyce: Durmak yok hizmete devam

Eyce: Durmak yok hizmete devam

Kangal Özel idare yapmış olduğu başarılı çalışmalarla ilçe halkının gözdesi haline geldi.

Oldukça netameli bir dönemde göreve başlayan ve adeta enkaz devralmasına rağmen kısa sürede muhtarlar ve ilçe halkıyla sağlıklı bir iletişim içine giren Kangal özel idare müdürü Ahmet Eyce, ?durmak yok hizmete devam´ sloganıyla hizmet üretmeye devam ediyor.

En son Kuşkayarı köyü Çalözü mezrasının ek su şebekesi ve su deposunu yapan ilçe özel idare ekipleri en ücra köşelere dahi ulaşmak için önemli gayret sarfediyorlar.

Yapılan hizmetleri kimi zaman sosyal medya hesabından da paylaşan ilçe özel idare müdürü Ahmet Eyce, son mesajında ?Kangal İlçemizin Kuşkayası Köyü Çalözü Mezrasında Ek Su Şebekesi ve Su Deposu yapımı tamamlanarak mezraya yeni su verildi. İl Özel İdaremize, Kangal Köylere Hizmet Götürme Birliğimize ve Müteahhit Firmamıza Teşekkür Ederiz. Durmak Yok Hizmete Devam...?

-Haber Merkezi-

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...