reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Esra Erol’un Programında Boya Ustaları Karşı Karşıya: “O Fiyata Boya Yapılır mı?” Tartışması

Esra Erol’un Programında Boya Ustaları Karşı Karşıya: “O Fiyata Boya Yapılır mı?” Tartışması

Esra Erol’un Programında Boya Ustaları Karşı Karşıya: “O Fiyata Boya Yapılır mı?” Tartışması

MUHABİR: Haber Merkezi

Rabia Aydın, kaybolan oğlu Fatih'in izini bulmak amacıyla Esra Erol’un programına katıldı ve verdiği açıklamalarla izleyenlerde merak uyandırdı. Özellikle oğlunun kaybolmasının hemen ardından evi boyatması dikkat çekmişti. Esra Erol da bu durumu sorgulayarak "Fatih’e evde mi bir şey oldu?" şeklinde sorular yöneltti. Rabia’nın evini boyayan ustalardan biri olan Mevlüt Bey’i de yayına davet ederek durumun detaylarını aydınlatmak istedi.

Boya Ustasının Fiyatı Şaşkınlık Yarattı

Stüdyoda konuk olan boya ustası Mevlüt Bey, 2+1 büyüklüğündeki evi yalnızca 3 bin TL’ye boyadığını açıklayınca, stüdyodakiler bu düşük fiyat karşısında gülümsemelerini gizleyemedi. Esra Erol da şakayla karışık, "Ben evi yeni boyattım, bilseydim seni bulurdum" diyerek düşük fiyatın şaşkınlığını belirtti. Mevlüt Bey ise Rabia Hanım’ı tanıdığı için özel bir indirim yaptığını dile getirerek, Esra’nın esprili "Numaranı versem rekor kırarsın" sözlerine de gülerek karşılık verdi.

Boya Ustaları Arasında Fiyat Tartışması

Ancak olay bununla sınırlı kalmadı; Mevlüt Bey’in verdiği fiyat açıklamasının ardından başka bir boya ustası programa telefonla bağlanarak bu fiyatın gerçekçi olmadığını savundu. "Abi sen o fiyata nasıl boya yapıyorsun? İmkansız, boyaya su katıyorsundur," diyerek Mevlüt Bey’in bu kadar düşük bir ücret karşılığında boya yapmasının mümkün olamayacağını iddia etti. Boyacılar arasında başlayan bu fiyat tartışması, seyirciler arasında da oldukça ilgi uyandırdı.

Ev Boyama ile Oğul Kaybı İlişkisi: Esra Erol’un Soruları Cevaplandı

Öte yandan, Fatih’in kaybolmasının hemen ardından evin boyanması bazı şüpheleri de beraberinde getirmişti. Seyirciler arasında, "Evde bir olay mı yaşandı, boya bunu gizlemek için mi yapıldı?" soruları dolaşırken, Rabia Hanım bu iddiaları kesin bir dille reddetti.

Boyacı Mevlüt Bey de evde herhangi bir iz olmadığını ve sıradan bir boya işlemi gerçekleştirdiğini ifade ederek Rabia’yı doğruladı.

Bu ilginç anlar izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Hem kayıp vakası hem de boya ustalarının ilginç tartışmaları sosyal medyada da gündem oldu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...