reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş, vefatının 3’üncü yılında düzenlenen anıldı

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş, vefatının 3’üncü yılında düzenlenen anıldı

Fatih Camii’nde düzenlenen mevlit programıyla eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, vefatının 3’üncü yıl dönümünde anıldı. Mevlide, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan katıldı.

Fatih Camii’nde eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın vefatının 3’üncü yıldönümü nedeniyle mevlit programı düzenlendi. 13 yıl boyunca İBB Başkanlığı yapan Kadir Topbaş adına düzenlenen mevlide Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Topbaş’ın ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fatih Belediye Başkanı Turan, mevlidin ardından Topbaş’ın mezarını ziyaret etti.

“Yıllar geçmesine rağmen insanlar gelip mezarını ziyaret ediyor”

Ziyaretten sonra açıklama yapan Fatih Belediye Başkanı Turan, “Bugün İstanbul’da ağabeyliği ile hala anılan rahmetli Kadir Topbaş’ın ölüm yıl dönümü. 15 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görev yaptım. Rahmetli Kadir ağabey döneminde de en son 2009-2014 yıllarında belediye başkanıyken, AK Parti Grup Başkanıydım. Ondan önceki yıllarda yine rahmetli Kadir ağabeyin Meclis Başkan vekilliğini yaptım. Benim içim müstesna bir insan. Gerçekten nahif, içi İstanbul hizmet aşkıyla yanan, her gün çalışan ve üreten bir İstanbul beyefendisiydi. Bugün 3 yıl oldu kaybedeli. Birisi İstanbul ile ilgili örnek verdiğinde her kesimden birçok insan, Kadir Topbaş modelini öneriyor. Nasip oldu, son 5 yılda Fatih Belediye Başkanı oldum. Fatih Camii haziresine defnedildi. Buradan gelip geçtiğimizde normal vatandaşların gelip ziyaret ettiğini görüyorum. Benim için de çok ibretlik bir durum. Kadir Topbaş’ı tanıyor musunuz diye soruyorum. Ziyaret edenler yakinen tanımadıklarını söylüyorlar. Ama ’Belediye başkanımızdı, onu çok seviyorduk’ diyorlar. Yıllar geçmesine rağmen insanlar gelip mezarını ziyaret ediyor. Aslında bu bütün yöneticilerin, halk için çalışan bizim gibi birçok insana örnek olacak bir şey. Allah rahmet etsin. Kalabalıktı, onu seven insanlar andılar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum Bey, İl Başkanımız burada bizde aileyle beraber anma toplantısına katıldık. Bizim içinde bu bir vazife” dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...