reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Eski AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, Doğa Gezisi Sırasında Uçurumdan Düşerek Hayatını Kaybetti

Eski AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, Doğa Gezisi Sırasında Uçurumdan Düşerek Hayatını Kaybetti

Eski AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, Doğa Gezisi Sırasında Uçurumdan Düşerek Hayatını Kaybetti

MUHABİR: Haber Merkezi

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde eski AK Parti Çamlıyayla İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, doğa gezisi sırasında geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Olay, 64 yaşındaki Yetiş'in doğa yürüyüşü yaptığı sırada dengesini kaybedip bir uçurumdan düşmesiyle meydana geldi. Yetiş, doğa tutkusu ve hobi fotoğrafçılığı ile tanınan bir isimdi.

Olay, Çamlıyayla ilçesinin Papazın Bahçesi mevkiinde saat 14.00 sıralarında gerçekleşti. Yetiş, arkadaşlarıyla birlikte bölgenin zengin doğasında yürüyüş yaparken, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 30 metrelik bir uçurumdan aşağıya düştü. Olayın hemen ardından Yetiş'in arkadaşları, durumu yetkililere bildirdi.

İhbarın ardından sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, Yetiş’in hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi, düşmüş olduğu yerden alınarak olay yerinden uzaklaştırıldı.

Yetiş’in ailesi, yakınları ve sevenleri, acı haberi büyük bir üzüntüyle aldı. Doğa tutkusuyla bilinen ve çevresinde saygı duyulan bir kişi olan Yetiş, aynı zamanda Çamlıyayla ilçesinde görev yaptığı süre boyunca, ilçeye hizmet etmeyi kendisine görev edinmişti.

Çevresindekiler, Yetiş’in hayatını kaybetmesinin ardından duydukları üzüntüyü dile getirerek, onun doğa sevgisini ve insana dair engin bilgilerini unutamayacaklarını belirttiler. Yetiş’in cenazesi, yakınları tarafından düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bölgedeki doğa yürüyüşlerinin daha güvenli hale getirilmesi gerektiği yönünde de bazı yorumlar yapıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...