reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Erbaa’da Alparslan Türkeş Bulvarı Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı: Yoğun Ağaçlandırma Geliyor

Erbaa’da Alparslan Türkeş Bulvarı Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı: Yoğun Ağaçlandırma Geliyor

Erbaa Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarına başlanan Alparslan Türkeş Bulvarı’nda sona gelindi. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, iklim değişikliğinden kaynaklanan aşırı sıcaklıklarla mücadele etmek amacıyla, bulvarda yoğun bir ağaçlandırma çalışması yapacaklarını belirtti.

KAYNAK: İHA

Erbaa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alparslan Türkeş Bulvarı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl iklim değişikliğinden kaynaklı aşırı sıcaklarla mücadele için yeniledikleri bulvarda yoğun ağaçlandırma çalışması yapacaklarını söyledi.

Erbaa Belediyesi tarafından yenileme çalışmalarına başlanan Alparslan Türkeş Bulvarı’nda sona yaklaşıldı. Altyapı çalışmaları tamamlanıp üstyapıda da sona gelinen bulvarda yeşil bant çalışması yapıldı. İklim değişikliğinden kaynaklı aşırı sıcaklarla mücadele için yenilenen caddede yoğun bir ağaçlandırma çalışması yapılacağı belirtildi.

Caddede yeşil bant çalışması yaptıklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl,

“Alparslan Türkeş Bulvarında artık sona yaklaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta asfaltını atarak tamamlayacağız. Burada yeni bir mantıkta hareket ederek artık olması gerekenleri burada hayata geçirmeye başladık. Şunu yaptık burada. Kaldırım, otopark ve yoldan ziyade bu caddemizde yeşil banda önem vermeye çalıştık. Yeşil bandı bu cadde üzerinde yoğun olarak kullanıp iklim değişikliği, hava sıcaklığını engellemeye yönelik bu caddemizde yoğun bir ağaçlandırma çalışması da yapacağız. Bununla beraber caddemiz uzun ve ara caddelere çok fazla yol bölünmekte bu kavşaklarda da hem araçlarımızın kontrollü şekilde döneceği hem de birbirlerini engellemeden trafik akışını kontrollü şekilde sağlayacak bir sistem de geliştirdik. Proje bitiminde hemşehrilerimiz bu caddede yapmaya çalıştığımız projeyi tamamlandığında daha iyi görecekler. Erbaa’mıza, Mevlâna, Yunus Emre ve bir kısım Yavuz Sultan Selim Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Asfaltı attıktan sonra daha güzel bir görünüme kavuşarak mahallemizde yaklaşık 20-30 yıldır beklenen bu hasreti inşallah bitirmiş olacağız”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...