reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Ece Gürel'in Babasından Çarpıcı Açıklamalar

Ece Gürel'in Babasından Çarpıcı Açıklamalar

Ece Gürel'in Babasından Çarpıcı Açıklamalar: 'Kızımı Kurban Ettiler'

MUHABİR: Haber Merkezi

İstanbul Belgrad Ormanı'nda kaybolduktan dört gün sonra baygın halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 36 yaşındaki peyzaj mimarı Ece Gürel'in ölümü, Türkiye'nin gündemine oturdu. Ölüm nedeni olarak hipotermi belirlenen Gürel'in vefatının ardından çeşitli iddialar ortaya atılırken, baba Muharrem Koçoğlu kızının ölümünü şüpheli bulduğunu ifade etti.

Baba Koçoğlu'ndan İddialara Yanıt

Müge Anlı'nın televizyon programına katılan Muharrem Koçoğlu, sosyal medyada ve kamuoyunda gündeme gelen 'cadılık eğitimi' iddialarını yalanladı. Koçoğlu, "Kızımın böyle bir düşüncesi olmazdı. Astronomi dersi aldığını biliyoruz ama cadılık gibi bir şey asla söz konusu değil. Oruçlu bir insanın böyle bir şey yapması mümkün değil," diyerek iddialara isyan etti.

Ece Gürel'in kaybolduğu dönemde arama çalışmalarına katılan baba, "Benim kızım oraları bilen biriydi. Ormanda kalacak olsa yanında mutlaka bir şeyler olurdu. O şartlarda biz bile donduk. Kızımın ölümünü şüpheli buluyorum. Düşünüyorum, düşünüyorum, çıkamıyorum," ifadelerini kullandı.

'Kızımı Kurban Ettiler'

Kızının kurban edildiğini düşünen acılı baba, "Bu olayın içinde bir iş var. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama kızımı kurban ettiler. Bunu sonuna kadar araştıracağım. Kızıma güveniyorum, benden habersiz bir şey yapmazdı. Adım nasıl Muharrem ise kızımın doğruluğuna da öyle inanıyorum," diyerek olayın aydınlatılmasını istedi.

Olayın Perde Arkası Araştırılıyor

Ece Gürel'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer olayın tüm yönleriyle incelendiğini belirtti. Belgrad Ormanı'nda kaybolduğu günden itibaren geniş çaplı arama çalışmaları yapılmış, Gürel baygın halde bulunmuştu. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Ece Gürel'in ölümü ile ilgili net bir sonuca ulaşılması için ailesi ve kamuoyu yetkililerden detaylı açıklama bekliyor. Acılı baba, Müge Anlı programında yaptığı çağrıyla olayın aydınlatılması için tüm yetkililere seslendi ve bu trajik olayın peşini bırakmayacağını vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...