reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Dükkan sahibi namaz kılarken dondurma çaldılar

Dükkan sahibi namaz kılarken dondurma çaldılar

Dükkan sahibi namaz kılarken bakkaldan dondurma çaldılar.

KAYNAK: İHA

Ankara’nın Altındağ ilçesinde dükkan sahibinin namaz kılmasını fırsat bilen bir kadın ve yanındaki çocuklar bakkaldan dondurma çaldı.

Edinilen bilgilere göre olay akşam saatlerinde meydana geldi. Altındağ ilçesi Battalgazi mahallesinde bulunan bir bakkaldan bir kadın ve yanındaki çocuklar dondurma çaldı. Dükkan sahibinin namaz kılmasını fırsat bilen kişiler yaklaşık 25 dondurma çalarken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Bakkal sahibi Ramazan Develi ise o anları şöyle anlattı:

“Bugün burada, dolapta bir hırsızlık olayı oldu. Namaz kılmamdan faydalanarak 6-7 kişi buraya gelmişler. Dolaptaki dondurmaları eteklerine doldurup kaçıyorlar. Ben çağırdığımda ise başka şeylerle karşılaştım. Bana tecavüz ediyor diye iftira attı. Kadın orada soyunmaya başladı. Beni suçlu duruma düşürdü. Yaşları 17-16 civarındaydı bir tanesi ise yaşlıydı. Bana tecavüz iftirası attı. Anadan üryan soyundu. Burada 6-7 tane çocuk var. En sonunda lanet olsun dedim. Başka ne diyeyim. 25-30 tane dondurma çalmışlar. Üçü dondurma çalıyor, 4’ü ise gözcülük yapıyor orada görüntülerde de gözüküyor zaten. Bu olaylardan artık bıktık. Tırnakçılardan ve hırsızlardan bıktık artık. Esnafın kazandığı zaten üç kuruş onu da bunlar götürüyor. Buralarda çok oluyor böyle olaylar. Normalde dolabı kitli tutuyorum ama bu aralar satış çok olduğu için usandım. Müşterilerde kızıyorlar dolap kitli mi olur diye ama yapacak bir şey yok. Bu olaydan sonra herhalde yine kilitleyeceğiz.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...