reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Devletimiz var olsun! Sivas’ta Yaralar Sarılıyor

Devletimiz var olsun! Sivas’ta Yaralar Sarılıyor

Gürün’de depremden etkilenen için Suçatı mevkiinde yapımı devam eden 80 konutluk 2. Etap TOKİ inşaatı hızla yükseliyor. Gürün Kaymakamı Abdullah Sarı ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Suçatı mevkiindeki 80 konutluk 2. Etap TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulundu.

MUHABİR: Barış Çatak

Sivas’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden ağır hasar alan Gürün ilçesinde afetin yarları hızla sarılıyor.

Gürün Kaymakamı Abdullah Sarı ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Suçatı mevkiinde yapımına devam edilen 80 konutluk 2. Etap TOKİ inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Şantiye Şefi Ahmet Karaoğlanoğlu'ndan bilgi alan Sarı, depremde evleri hasar alan vatandaşlara tahsis edilecek olan TOKİ konutlarında şu anda yüzde 40 seviyelerine gelindiğini açıkladı.

Kaymakam Sarı, konutların kısa sürede tamamlanarak vatandaşlara teslim edilebilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...