reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Depremde kaybolan yeğenini arıyor

Depremde kaybolan yeğenini arıyor

Depremde kaybolan yeğenini arıyor

KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası kayıp yeğeninin ne ölüsünü ne de dirisini bulamadıklarını söyleyen kadın yetkililerden yardım istedi.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Ebrar Sitesi’nde yaşayan Özcan ailesinden anne Mehtap ve baba Hüseyin Özcan hayatını kaybetti. Deprem sonrası çiftin oğlu Emre Özcan ise yaralı kurtuldu.

Deprem sonrası 17 yaşındaki Şengül Özcan’ın yaşadığına inandığını söyleyerek bulunmasını isteyen yenge Hatice Çam, yetkililerden yardım istedi.

Çam, “Kahramanmaraşlıyım bu depremde Ebrar Sitesi’nde yaşayan görümcem ve eşi hayatını kaybetti. Kızı ise kayıp 17 yaşında. Her yere bildirdik haber alamdık. Annesini DNA testinden alındı ne ölülerde ne de dirilerde çıkmadı. Dayısı ve bizler çok zor durumdayız diri mi ölü mü hiç bilmiyoruz. Yeğenimizin bulunmasını istiyoruz. Bir bilgi ve haber etmelerini istiyoruz. Ailede yaşayan bir erkek kardeşi var Emre Özcan. O da depremzede Antalya’da tedavi gördü. Şuanda bende, validemin yanında ve teyzesinde kalıyor. Erkek kardeşi Emre, kardeşinin yaşadığını söylüyor deprem anında kendisine gidelim dediğini söylüyor. Sağ ise ölü ise bir umut bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...