reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Çocuklarımızı Gözlerinden Öpüyorum

Çocuklarımızı Gözlerinden Öpüyorum

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, “Esnaf teşkilatı olarak , esnaf ve sanatkarlarımızın yanında meslek öğrenen çıraklarımızın , çocuklarımızın bayramını kutluyor, onların gözlerinden öpüyorum” dedi.

MUHABİR: Haber Merkezi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve TBMM’nin kuruluşunun  105. yıl dönümünü kutladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 23 Nisan 1920’de açıldığını ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisanı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan ettiğini belirten Demirgil  , 23 Nisanın dünyada kutlanan ilk çocuk bayramı olduğunu söyledi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkacaklarını dile getiren Demirgil,

“Ülkemizin kurtuluşunu sağlayan ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması ile milletin egemenliğini hayata geçiren Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da bu bayramı armağan ederek çocuklara olan sevgisini en üst düzeye çıkarmıştır.  Mustafa Kemal Atatürk, ‘Bu günün küçükleri yarının büyükleridir’ dediği çocuklar bu bayramı armağan ederek, çocukları ne kadar sevdiğini, onlara değer verdiğini belirterek bir ilke de imza atmıştır. 23 Nisan Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen ve dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Esnaf teşkilatı olarak , esnaf ve sanatkarlarımızın yanında meslek öğrenen  çıraklarımızın , çocuklarımızın bayramını kutluyor, onların gözlerinden öpüyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle hangi coğrafyada olursa olsun, çocuklara zulmedenlerin, zulme şahitlik edenlerin son bulduğu, geleceğimizin  teminatı olan çocuklarımıza insanlık suçlarından uzak, savaşsız sevgi ve saygı ile bezenmiş bir huzur dolu bir dünya bırakmak dileğiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ülkemizin geleceği açısından önemli kararlar veren ve milli mücadele de emeği geçenleri, ülke savunmasında can vermiş, şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 105. kuruluş yıldönümünü kutluyorum”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...