reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Büyükkılıç, Ramazan’ın huzurunu vatandaşla yaşıyor

Büyükkılıç, Ramazan’ın huzurunu vatandaşla yaşıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayının ilk gününden bu yana teravih namazını vatandaşlarla birlikte kılmaya, namaz sonrası vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın bu seferki durağı Safa Camii oldu. Melikgazi ilçesinde bulunan Safa Camii’nde Kayserililerle buluşan Başkan Büyükkılıç, teravih namazının ardından vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Esnaf ve vatandaşların yaklaşan Kadir Gecesi’ni kutlayan Büyükkılıç, “Bu akşam teravih namazımızı Safa Camii’nde kıymetli hemşehrilerimizle birlikte eda ederek, Ramazan’ın huzur ve bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadık” diye konuştu.

Vatandaşlar da Başkan Büyükkılıç’a ilgi, alakası ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebriklerini ilettiler.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...