reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Başkan Özdoğan: “Büyüklerimizin duası bizim en önemli gücümüz”

Başkan Özdoğan: “Büyüklerimizin duası bizim en önemli gücümüz”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ev ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak sosyal medya üzerinden talebini ileten 72 yaşındaki Hörmet Doğan’ın, Beğendik Mahallesi Hacepli Caddesi’ndeki bağ evine misafir oldu. Başkan Özdoğan, yaşlı vatandaşları ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçe genelinde hizmetlerine devam ediyor. Başkan Özdoğan, gerek sosyal medya üzerinden, gerekse diğer iletişim araçları ile gelen istek ve şikâyetleri değerlendirerek çözüme kavuşması için hassas davranıyor. Son olarak sosyal medya üzerinden ulaşan Hörmet teyze ve kızı Zümrüt Turan ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Özdoğan, insanların birbirine ilgi göstermesi gerektiğini vurgulayarak, "Kızınız sosyal medyadan bize mesaj göndermiş. Allah razı olsun haberimiz oldu. Ben de sizi ziyaret etmek istedim. Biz sizin duanıza talibiz. İşler bir şekilde yapılır, ama bizim ihtiyacımız olan dua. Sizin gibi büyüklerimizin duası bizim en önemli gücümüz. Allah sizlere uzun ömürler versin" dedi.

İlçede yaptıkları büyük işlere küçük dokunuşlar yaptıklarını ifade eden Özdoğan, vatandaşları evlerinde ziyaret etmenin onların talep ve isteklerini birinci ağızdan dinlemenin önemine değindi. Özdoğan, “Bir yandan ilçede fiziki alanında projeler üretirken, diğer yandan sosyal belediyecilik anlamında çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

Sosyal medya üzerinden iletilen talepleri dikkate alarak, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmanın ve onların yanında olmanın kendileri için büyük bir önem taşıdığını söyleyen Başkan Özdoğan, bu ziyaretlerin, belediye başkanlığı görevinin manevi hazzını artırdığını ve vatandaşlarla kurulan samimi bağların değerli olduğunu da vurguladı.

Ziyaretin sonunda Hörmet teyze, Başkan Özdoğan’a teşekkür ederek, dualarını eksik etmeyeceğini söyledi. Başkan Özdoğan ise, her zaman vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ve onların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışacaklarını belirterek ziyaretini tamamladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...