reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem AKB-AKİB İşbirliği Avrupa'da Güçleniyor

AKB-AKİB İşbirliği Avrupa'da Güçleniyor

Avrupalı Kayserililer Birliği (AKB) Genel Başkanı Yeşim Akpınar, Kayseri'de Avrupa Kayseri İşverenler Birliği (AKİB) liderliğinde başarılı çalışmalara imza atan Avrupalı Türklere Hizmet Ofisi Saat Kulesi'ne önemli bir ziyarette bulundu.

KAYNAK: İHA

Avrupalı Kayserililer Birliği (AKB) Genel Başkanı Yeşim Akpınar, Kayseri’de Avrupa Kayseri İşverenler Birliği (AKİB) öncülüğünde faaliyet gösteren Avrupalı Türklere Hizmet Ofisi Saat Kulesi’ni ziyaret etti. Ofis çalışanlarıyla bir araya gelen Akpınar, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Başkan Akpınar, Avrupalı Türklere sağlanan katkılar nedeniyle AKİB’e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"Bu güzel hizmetleri ve hemşehrilerimize sağladıkları destek için AKİB’e gönülden teşekkür ediyorum. Avrupa’daki Kayserililer olarak birlik ve dayanışmamızı güçlendiren bu tür çalışmalar bizim için büyük anlam taşıyor."

Yeşim Akpınar ayrıca, Avrupa Kayserili İşverenler Birliği’nin ilk ve tek onursal başkanı olmaktan büyük gurur duyduğunu belirtti. Ziyaretin sonunda iki kurum, Avrupa’daki Kayserililere yönelik ortak projelerin artırılması konusunda fikir birliğine vardı. Akpınar, AKİB çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...