reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Afet konulu istişare toplantıları sürüyor

Afet konulu istişare toplantıları sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde TMMOB Şehir Bölge Plancıları Odası Kayseri Şubesi ile ‘afet’ konulu istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca, şehir bölge plancısı öğrencilerine yönelik de belediye ile ortak çalışma yürütülmesi konusunda fikri alışverişi yapıldı.

KAYNAK: İHA

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda kenti depreme daha dayanıklı hale getirmek için Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentin tüm ilgili kurum ve kuruluşları ile bir araya gelerek, deprem başta olmak üzere afetlere karşı yapılması gerekenleri masaya yatırırken, bu doğrultuda ilgili her kesimin bilgi ve görüşlerine başvurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman ve Afet İşleri Daire Başkanı Gonca Arın, TMMOB Şehir Bölge Plancıları Odası Kayseri Şube Başkanı Tamer Cinel ve yönetimi ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda afet üzerine istişare toplantısı gerçekleştirilirken, şehir bölge plancısı öğrencilerine yönelik de belediye ile ortak çalışma yürütülmesi konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Elcuman, meslek odaları ve alanında uzman yetkililerle yaptıkları toplantıların devam edeceğini, deprem başta olmak üzere afetlere yönelik bir yol haritası oluşturma gayretinde olduklarını söyledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...