İlçemiz Yeni Mahalle sakinlerinden 32 yaşındaki Hasan Karadağ, adına kayıtlı kredi kartından 7 bin çekilerek dolandırıldı. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Karadağ, faillerin bulunmasını talep etti.
Konu hakkında gazetemize bilgi veren Hasan Karadağ´ın babası Kemal karadağ, kredi kartının borcunu ödemek için gittiği banka şubesinde kredi kartından oğlunun bilgisi olmadan 7 bin lira harcama yapıldığını fark etti. Karadağ, banka şubesinden edindikleri extre bilgisinden öğrendikleri kadarıyla 8 dakika içinde 7 bin liranın çekildiğini ve bu meblağ ilede 39 adet fatura ödenmiş olduğunu gördüklerini belirtti.
Olayı emniyet ve savcılığa intikal ettirdiklerini belirten Kemal Karadağ, mağduriyetin giderilmesi için konunun bir an önce aydınlatılmasını beklediklerini söyledi.