reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem 22 Afrika Ülkesi Temsilcisi Cumhuriyet Kentinde… Şehrimize Hoş Geldiniz

22 Afrika Ülkesi Temsilcisi Cumhuriyet Kentinde… Şehrimize Hoş Geldiniz

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal Oğuz, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serkan Kayalar ve 22 Afrika ülkesinin UNESCO temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Uzun, etkinliğin ülkeler arası güçlü ve kalıcı bağlar kurulmasına vesile olmasını temenni ederek katılımcılara "Şehrimize hoş geldiniz" dedi.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) ev sahipliğinde, Sivas Valiliği himayelerinde ve Sivas Belediyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve TİKA’nın katkılarıyla “Afrika Devletleri ve Türkiye Arasında UNESCO Konularında Deneyim Paylaşımı Beşinci Toplantısı” ve “Türkiye ve Afrika Ülkeleri Gençliği Arasında Miras Farkındalığı Kolokyumu” gerçekleştirildi.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun,“Afrika Devletleri ve Türkiye Arasında UNESCO Konularında Deneyim Paylaşımı” başlıklı 5. Toplantı için Sivas’a gelen UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Başkanı Prof. Dr. M. Öcal Oğuz, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serkan Kayalar ve 22 Afrika ülkesinin UNESCO temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

UNESCO çatısı altında gerçekleşen bu iş birliğinin Sivas adına büyük bir anlam taşıdığını belirten Başkan Uzun, etkinliğin ülkeler arası güçlü ve kalıcı bağlar kurulmasına vesile olmasını temenni ederek katılımcılara "Şehrimize hoş geldiniz" dedi.

Programda Vali Yardımcısı İlhami Doğan, SCÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül ve ilgili kurum temsilcileri de hazır bulundu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...