reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem 100 bin Kişi anında ulaştı

100 bin Kişi anında ulaştı

Vatandaşların taleplerini anında çözebilmek ve vatandaşların taleplerden daha hızlı haberdar olabilmesi için kullandığı WhatsApp ihbar hattı ile belediyeye yaklaşık 100 bin kişi anında ulaştı.

KAYNAK: İHA

Melikgazi Belediyesi olarak vatandaşla belediye arasındaki iletişimin hızlı ve etkin olması için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu;

"2020 yılı Mart ayında etkin bir şekilde hizmet vermeye başlayan WhatsApp hattımız 100 bin vatandaşımıza ulaşmış durumda. Ulakbel sistemi üzerinden vatandaşlarımızın hızlı ve kesintisiz kurum iletişimi kurması adına geliştirilen yapıda vatandaşlarımız talepleri ve soruları ile ilgili metin, resim video dosyalarını WhatsApp iletişim aracı üzerinden belediyemize iletiyor. Ekiplerimiz tarafından karşılanan mesajlar birimlere iletiliyor ve hızla sonuç alınıyor. Vatandaşlarımızın oldukça memnun olduğu yapıda yıllı 40 bin ile 70 bin talep üretmektedir. Vatandaşlarımızın taleplerinin yüzde 75’ü memnun olarak tamamlandı. 0530 253 91 91 numaralı WhatsApp hattı üzerinden her türlü talepleri hızlı bir şekilde alıyor, çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz. Melikgazi’miz için çalışan emek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...