Ömer Faruk Müderrisoğlu, Siyer-i Nebi Külliyesi’ni Basın Mensuplarıyla Paylaştı
Külliyenin yapımına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak amacıyla düzenlenen kahvaltı programında, basın mensuplarıyla bir araya gelen Ömer Faruk Müderrisoğlu, projenin şehre, ülkeye ve İslam dünyasına sağlayacağı maddi ve manevi katkılar hakkında bilgi verdi.
Programın bir basın toplantısı niteliğinde olmadığı, basın mensuplarıyla karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi amacı taşıdığı ifade edildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Siyer-i Nebi Külliyesi’nin taşıdığı önem ve gelecekte üstleneceği rol üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Müderrisoğlu, davete katılan basın mensuplarına teşekkür ederek, çalışmaların şehrin kültürel ve manevi hayatına önemli katkılar sunmasını temenni etti.