TOBB koordinasyonunda, girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi seçimleri Sivas Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.
Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitelerine seçilen üyeleri tebrik eden Başkan Zeki Özdemir, Oda olarak genç ve kadın girişimcileri çok önemsediklerini ve her alanda destek verdiklerini belirtti. Başkan Zeki Özdemir,
“Kurullarımızdan, Sivas'taki kadın ve genç girişimci sayısının artması yönünde çalışmalar ve kente değer katacak sosyal sorumluluk projelerine imza atmalarını bekliyoruz. Bu nedenle İl Kadın Girişimciler Kurulu’na ve Genç Girişimciler Kurulu'na büyük görevler düşüyor. Onlar üretken olup projeler geliştirecek ki geleceğimizin potansiyel iş insanları gençler ve kadınlar istihdam edilebilsin”
ifadelerini kullandı. /Refika Menekşe/