reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Ekonomi SESOB Yönetimi Toplandı… Faaliyetler Değerlendirildi, Gündem Ele Alındı

SESOB Yönetimi Toplandı… Faaliyetler Değerlendirildi, Gündem Ele Alındı

SESOB Nisan ayı yönetim ve denetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, birliğin son dönemdeki faaliyet raporları değerlendirildi, gündemde yer alan konular ele alınarak karara bağlandı.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB), Nisan ayı yönetim ve denetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. SESOB Başkanı Hakan Demirgil başkanlığında düzenlenen toplantıya yönetim ve denetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, birliğin son dönemdeki faaliyet raporları değerlendirildi, gündemde yer alan konular ele alınarak karara bağlandı. SESOB Başkanı Hakan Demirgil, yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulunarak, birlik bünyesinde esnafa yönelik yürütülecek çalışmalar hakkında görüşlerini paylaştı.

Esnafın ihtiyaçları doğrultusunda atılacak adımların istişare edildiği toplantıda, kurul üyelerinin öneri ve değerlendirmelerine de yer verildi. Başkan Demirgil, toplantı sonunda alınan kararların esnaf camiası için hayırlı olmasını dileyerek, ortak akıl ile hareket etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...