reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Ekonomi Avrupa Kayserili İşverenler Birliği'nden (AKİB) Köln'de Kritik Yatırım Zirvesi

Avrupa Kayserili İşverenler Birliği'nden (AKİB) Köln'de Kritik Yatırım Zirvesi

Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB), 2 Kasım 2025 Pazar günü saat 13:00'te Köln Maritim Otel'de, Kayserili yatırımcıları Türkiye'deki cazip fırsatlar ve devlet destekleri ile buluşturacak önemli bir ekonomi zirvesine ev sahipliği yapacak.

KAYNAK: İHA

Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) tarafından 2 Kasım’da Köln’de düzenlenecek toplantıda; Kayserili yatırımcılar Türkiye’den gelen parlamento ve uzman heyetinin açıklamalarını dinleyip yatırım fırsatlarına ilişkin sorularını yöneltecek.

Avrupa Kayserili İşverenler Birliği, 2 Kasım 2025 Pazar günü saat 13.de Köln Maritim Otel’de ’Kayseri’ye Yatırım Fırsatları ve Devlet Destekleri’ başlıklı önemli bir ekonomi zirvesi düzenliyor. Toplantıya Türkiye’den Kayseri KOSGEB Bölge Müdürlüğü uzmanı İhsan Yapar ile AK Parti Kayseri Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Üyesi Murat Cahid Cıngı katılacak.

Yapar; devletin yurt dışı yatırımcılara sunduğu en son çıkan, teşvik, hibe ve destek programlarını anlatacak; ardından iş insanlarının sorularını yanıtlayacak. Milletvekili Cıngı ise Kayseri’deki turizm ve yatırım alanları hakkında bilgi verecek, yatırımların devlet düzeyinde yardımcı be takipçisi olacağını ifade edecek.

Avrupa Kayserililer Birliği Kurucu Genel Başkanı Ali Hızar;

"Birliğimiz kurulduğu günden bu yana birçok sosyal projeye imza attı. Şimdi Kayseri’ye yatırım zamanı, doğduğumuz topraklarla helalleşme vakti. İlkini düzenleyeceğimiz bu toplantıda Kayseri’ye yatırım yapmak üzere Avrupa’daki Kayserili iş insanlarımızın sorularını Kayseri’den gelen yatırım uzmanları ve KOSGEB uzmanı yanıtlayacak. Aynı şekilde milletvekili, Murat Cahid Cıngı da bazı spesifik yatırımlar konusunda başta turizm olmak üzere bilgi verecek, bu toplantıları düzenli periyotlarla değişik başlıklar altında sık sık yapacağız"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...